BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

Home

Live Search

images/naslovna-6.jpg

REAL FOOD

BODYTUNEGROUP

ZDRAVLJE

BODYTUNEGROUP

TRENING

BODYTUNEGROUP
bolt
 

LIFESTYLE

BODYTUNEGROUP

LIFECOACHING

BODYTUNEGROUP
lifecoaching

SUPLEMENTI

BODYTUNEGROUP
suplementi1
 
Svako može da bude veliki čovjek. Svako može da bude koristan. Ne morate da imate diplomu da bi ste bili od koristi a nije ni potrebno da se pravilno izražavate. Jedino je potrebno da imate dobro zdravlje, srce i otvorenu dušu punu želje za napredovanjem. Ovo je zabavna, zanimljiva priča koja će vas inspirisati da napredujete i postižete ono što ste mislili da je nemoguće. BodyTune Group je drugačija priča, drugačiji pristup, drugačiji pogled na tijelo i duh.

Mi Smo Vas Ključ Za Promjene

Da li ste znali da 1kg masti pravi 30 km krvnih sudova. Da li ste znali da 1kg masti pravi 8 kg pritisak na zglob koljena.Vježbanje će vam pomoći da se osjećate bolje i zdravije, ali i vježbanje ima strašan uticaj pri ostvarenju vaših drugih životnih ciljeva. Oni koji redovno vježbaju lakše postižu svoje ciljeve, organizovaniji su i disciplinovaniji.

Dužnost je da čuvamo svoje zdravlje, inače nećemo imati zdrav i čist um. Jer ako nemate vremena za vježbanje u mladosti u starosti ćete vjerovatno imati vremena za bolest.
Šta čekate? Počnite Odmah.
 • 1
  UŽIVAJTE TRENIRAJUĆI SA PERSONALNIM TRENEROM Pravilan i progresivan napredak je ono što svi žele a moguće je da ga ostvarite sa našim personalnim trenerima. Mi mislimo za vas.

 • 2
  ČEKA VAS PROGRAM ISHRANE I TRENINGAIstraživanje je pokazalo da gotovo tri četvrtine od više od 1.000 ispitanika nije znalo da bi trebali potrošiti oko 7.000 kalorija kako bi izgubili jedan kilogram masnog tkiva.Znate li koliki je vaš kalorijski unos i koliko je skladan sa programom vježbanja? Mi mislimo za vas.

 • 3
  SVAKI MJESEC NOVI PROGRAM TRENINGA Bez obzira da li prolazite kroz liječenje ili ste završili liječenje, možda je vrijeme za poseban program koji može poboljšati zdravlje i dobrostanje, obnoviti snagu i izdržljivost i učiniti da se ponovo osjećate zdravim. Bavite se profesionalnim sportom a trebaju vam treninzi u koraku sa vremenom. Mi mislimo za vas.
 
JESTE LI SPREMNI DA BUDETE ZDRAVI?
POČNITE ODMAH

GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.

VRIJEME JE ZA PROMJENU

Sve uvijek djeluje nemoguće, dok to ne uradite. Ne morate biti sjajni da biste počeli, ali morate početi da biste bili sjajni. Čak i ako padnete ustanite i dalje idite unaprijed jer uvijek je još prerano za odustajanje.

Profesor

STARTING LEVEL

Ako ste početnik, treba da počnete na pravi način. Da prvo izgradite mobilnost, funkcionalnost tijela i kvalitetnu neuromišićnu kordinaciju.
 
 
KM5000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
6:00am do 24:00pm
Mihajlo

MEDIUM LEVEL

Kada postavite temelje sa osnovnim pokretima, onda radite na jačanju slabih tačaka na tijelu. Cilj je Core, Snaga, Fleksibilnost i kontrola tijela kroz pokret.
 
 
KM7500/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
6:00am do 24:00pm
Boris

ADVANCED LEVEL

Ovaj program je fokusiran na na razvoj, unapređenje i usavršavanje vještina. Na jedinstven način nagodrađujete silu, izdržljivost i razne segmente snage.
 
 
KM10000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
6:0oam do 24:00pm
Treneri

USAVRŠAVANJE TRENERA

Bez obzira da li ste sa nama jedan dan ili nas posjećujete godinama, imamo tačno ono što vam treba. Usavršavajte i nadograđujte svoje znanje sa nama.

 
KM10000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm
 
 

KONTAKTIRAJTE NAS ODMAH

 • RADNO VRIJEME:

  Ponedeljka do Petka 7:30am do 21:30pm
  Subota 7:30am do 12:30pm
  Nedeljom ne radimo
 • Address:

  TRIVE AMELICE 1
  BANJA LUKA, 78 500
  BIH
 • Telefon:

  00387-65-879-107
 • Fax:

  1-800-555-1212
 • Email:

  info@bodytunegroup.com