BodyTene Group je osmislio program transformacije i preoblikovanje tijela a sastoji se od tri segmenta:

 

1. MADEROTERAPIJA JE ANTI CELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA

Cilj ove anticelulit masaže je stimulacija limfne drenaže, što je prvi korak u otklanjanju celulita, a rezultati su:

- tijelo bez celulita

- smanjenje obima i mršavljenje

- vidno preoblikovano tijelo

- detoksikacija

- brži metabolizam

- izbacivanje viška tečnosti iz organizma.

 

 

 

2. BODY TUNE REDUKCIJA TJELENE TEŽINE

Optimalna tjelesna masa nije jednodimenzionalno posmatranje odnosa mase i visine. Osobe istih godina, pola i visine nemaju istu idealnu masu. Neophodno je u analize o optimalnoj tjelesnoj masi uvrstiti morfološke osobine, odnose različitih tipova tkiva, funkcionalni status organizma, morfotip (genetsku predispoziciju ka određenom odnosu različitih tipova tkiva) i mnogo drugih faktora. Osnovna karakteristika našeg rada na redukciji tjelesne mase jeste zapreminsko umanjenje segmenata tijela na račun masnog tkiva. U toku cijelog procesa, vrše se kontinuirane promjene tjelesne strukturе mijenjanjem količine i odnosa različitih tipova tkiva. Za razliku od drugih sličnih vježbanja i dijetskih programa, BodyTune R.T.T. program vježbanja i ishrane ne dovodi do vraćanja tjelesne težine. Sistematskim djelovanjem na metabolizam, preko nekoliko različitih faktora, utiče se na brzo aktiviranje i maksimalno produžavanje trajanja lipolize (aktiviranja masti kao primarnog izvora energije u procesu vježbanja).
 
 
 
 
3. PROGRAM ISHRANE I SUPLEMENTACIJE
 
Ishrana je optimalan faktor rasta i razvoja organizma i direktno utiče na njegovu radnu sposobnosti dužinu života. Da bi se sprovela pravilna ishrana neophodno je poznavati osnovne principe pravilne ishrane, sadržane u sledećem:
 
1. Racionalna ishrana - predstavlja odnos između količine unijete hrane i količine utrošene u organizmu za odgovarajuće procese, a to su: termoregulacija, rad unutrašnjih organa, fizička aktivnost, itd. Odstupanje od ove ravnoteže dovodi do preobilne ili nedovoljne ishrane. Racionalna ishrana istovremeno znači uzimanje namirnica koje su jeftinije, ali jednako vrijedne tako da se ne umanjuje nutritivna vrednost jela.
 
2. Uravnotežena ili umjerena ishrana - predstavlja optimalnu količinu hranljivih sastojaka. Ona ne smije biti ni preobilna niti nedovoljna , ne samo u energetskom smislu, već i u pogledu i drugih hranljivih sastojaka, posebno vitamina i minerala. I preobilna i nedovoljna ishrana mogu dovesti do različitih poremećaja u organizmu i slabljenja njegove vitalne sposobnosti.
 
3. Raznovrsna, mješovita ishrana - obuhvata dva pojma: grupe namirnica i vrstu jela. U toku dnevnog jelovnike potrebno je uzeti namirnice iz svih 7 grupa, odnosno 5 grupa ako se posmatra piramida ishrane. Zbog bogatstva naše, a i stranih kuhinja, jela treba da su raznovrsna i bez čestih ponavljanja, naravno ukoliko je to moguće. Truditi se da ishrana bude što raznovrsnija.
 
4. Ravnomjernost obroka (dnevni ritam obroka) - neophodno je u toku dana uzeti više obroka sa manjom količinom hrane, a posebno nepravilno cjelokupnu količinu hrane uzeti u obliku jednog obroka, pri čemu se opterećuju organi za varenje, pa i cio organizam.
 
 
 
 
 
ODABERITE PAKET ZA SEBE
 
Informacije na telefon:065/557-818
 
 
MADERO

 MADER TUNE
10

Maderotune 10 je osmišljen da  pomoću 10 madeoteraija, 10 induvidualnih treninga i program ishrane transormišete svoje tijelo


KM40000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
MADERO 1

MADERO TUNE 15

Maderotune 15 je osmišljen da pomoću 15 madeoterapija, 15 induvidualnih treninga i program ishrane transformišete svoje tijelo.KM
60000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
MADERO 2

MADERO TUNE 20

Maderotune 20 j osmišljen da pomoću 20 madeoterapija, 20 induvidualnih treninga i program ishrane transormišete svoje tijelo.KM
80000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
MADERO 3

MADERO TUNE
TRENING

Maderotune trening spada da pomoću grupne treninge, program ishrane i 10 madero terapija transformišete svoje tijelo.


 
KM28000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm