BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

IN GYM-OUT GYM STARTING LEVEL

Live Search

Ako ste početnik, treba da počnete na pravi način. Ono što je jako bitno prvo treba promijenite sebe i način svog života, jer istraživanja su pokazala da kod osoba koje imaju problemima sa  kilogramima i koji se koristile razne dijete,  90%  ih se vratilo starom načinu života. Starting Level je osmišljen za početnike, njegov cilj je da izgradite mobilnost, stabilnost, funkcionalnost tijela i kvalitetnu neuromišićnu kordinaciju.

Naš tim je osmislio sistem gdje prolazite kroz vaze:

  • anatomska adaptacija,
  • akumulacija potencijala,
  • usavršavanja potencijala i
  • specifičnost realizacije potencijala,

Starting Level i ovaj program je prvi nivo piramide "anatomska adaptacija".

Naš nutricionistički tim i naš program ishrane Real Food može vam pomoći da vam napravi plan ishrane shodno ciljevima, ako želite da kotrolišite tjelesnu težinu, koristite i konzumirate oralnu suplementaciju, smanjujete rizik od raznih oboljenja, povećate performanse mišića, povećavate bezmasnu mišićnu masu ili da vas naučimo umjerenoj ishrani kao načinu života. Dobićete najsavremenija uputstva, realne preporuke i najnovije istraživaček informacije o ishrani da bi realizovali dugoročne rezultate.

Pokretanje fitnes programa može biti jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za svoje zdravlje. Fizička aktivnost može smanjiti rizik od hroničnih oboljenja, poboljšati ravnotežu i koordinaciju, pomoći vam pri gubitku tjelesne težine  čak poboljšati navike i podići nivo sampouzdanja . Možete pokrenuti fitnes program Starting Level sa nama i postići vrhunske rezultate.