Odgoj i obrazovanje svakog djeteta se proteže daleko izvan vrtićkog ili školskog ambijenta. Aktivnosti koje Vam predlažemo su namijenjene prvenstveno djeci od 5+ godina kako bi podstakli njihovo razmišljanje i reagovanje na nove izazove i prvenstveno kreativno razmišljanje. Mnogi ljudi pretpostavljaju da je kreativnost talenat s kojim se rađamo, međutim mnoga istraživanja tu pretpostavku negiraju. Kreativnost je vještina koja se može razvijati te je ključ uspjeha u gotovo svim segmentima društva, ne samo u svim sferama umjetnosti nego i u društvenoj i emocionalnoj inteligenciji.
 
Naše kreativne radionice koncipirane su tako da djecu podstaknu na kreativno stvaralaštvo, kroz zanimljivo osmišljene programe. Naš zadatak je djeci osigurati materijalno tehničku podršku i podsticati slobodno stvaralaštvo.

Direktno podstičemo kreativno razmišljanje djece, dovodimo ih do novih rješenja, teorija i proizvoda koji su za njih jedinstveni i potpuno novi.

Dopustite Vašoj djeci da otkriju stvaralačku crtu u sebi, da spremno, nesputano, istrajno eksperimetišu i istražuju svijet oko sebe.
Pridružite se našem Kreativnom studiju Body Tune Kids.