BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

RAZVOJ I USAVRŠAVANJE MLADIH

Live Search

 

 

 

 

 

BodyTene Group je osmislio program transformacije i preoblikovanje tijela a sastoji se od tri segmenta:

 

1. MADEROTERAPIJA JE ANTI CELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA

Cilj ove anticelulit masaže je stimulacija limfne drenaže, što je prvi korak u otklanjanju celulita, a rezultati su:

- tijelo bez celulita

- smanjenje obima i mršavljenje

- vidno preoblikovano tijelo

- detoksikacija

- brži metabolizam

- izbacivanje viška tečnosti iz organizma.

 

 

 

2. BODY TUNE REDUKCIJA TJELENE TEŽINE

Optimalna tjelesna masa nije jednodimenzionalno posmatranje odnosa mase i visine. Osobe istih godina, pola i visine nemaju istu idealnu masu. Neophodno je u analize o optimalnoj tjelesnoj masi uvrstiti morfološke osobine, odnose različitih tipova tkiva, funkcionalni status organizma, morfotip (genetsku predispoziciju ka određenom odnosu različitih tipova tkiva) i mnogo drugih faktora. Osnovna karakteristika našeg rada na redukciji tjelesne mase jeste zapreminsko umanjenje segmenata tijela na račun masnog tkiva. U toku cijelog procesa, vrše se kontinuirane promjene tjelesne strukturе mijenjanjem količine i odnosa različitih tipova tkiva. Za razliku od drugih sličnih vježbanja i dijetskih programa, BodyTune R.T.T. program vježbanja i ishrane ne dovodi do vraćanja tjelesne težine. Sistematskim djelovanjem na metabolizam, preko nekoliko različitih faktora, utiče se na brzo aktiviranje i maksimalno produžavanje trajanja lipolize (aktiviranja masti kao primarnog izvora energije u procesu vježbanja).
 
 
 
 
3. PROGRAM ISHRANE I SUPLEMENTACIJE
 
Ishrana je optimalan faktor rasta i razvoja organizma i direktno utiče na njegovu radnu sposobnosti dužinu života. Da bi se sprovela pravilna ishrana neophodno je poznavati osnovne principe pravilne ishrane, sadržane u sledećem:
 
1. Racionalna ishrana - predstavlja odnos između količine unijete hrane i količine utrošene u organizmu za odgovarajuće procese, a to su: termoregulacija, rad unutrašnjih organa, fizička aktivnost, itd. Odstupanje od ove ravnoteže dovodi do preobilne ili nedovoljne ishrane. Racionalna ishrana istovremeno znači uzimanje namirnica koje su jeftinije, ali jednako vrijedne tako da se ne umanjuje nutritivna vrednost jela.
 
2. Uravnotežena ili umjerena ishrana - predstavlja optimalnu količinu hranljivih sastojaka. Ona ne smije biti ni preobilna niti nedovoljna , ne samo u energetskom smislu, već i u pogledu i drugih hranljivih sastojaka, posebno vitamina i minerala. I preobilna i nedovoljna ishrana mogu dovesti do različitih poremećaja u organizmu i slabljenja njegove vitalne sposobnosti.
 
3. Raznovrsna, mješovita ishrana - obuhvata dva pojma: grupe namirnica i vrstu jela. U toku dnevnog jelovnike potrebno je uzeti namirnice iz svih 7 grupa, odnosno 5 grupa ako se posmatra piramida ishrane. Zbog bogatstva naše, a i stranih kuhinja, jela treba da su raznovrsna i bez čestih ponavljanja, naravno ukoliko je to moguće. Truditi se da ishrana bude što raznovrsnija.
 
4. Ravnomjernost obroka (dnevni ritam obroka) - neophodno je u toku dana uzeti više obroka sa manjom količinom hrane, a posebno nepravilno cjelokupnu količinu hrane uzeti u obliku jednog obroka, pri čemu se opterećuju organi za varenje, pa i cio organizam.
 
 
 
 
 
ODABERITE PAKET ZA SEBE
 
Informacije na telefon:065/557-818
 
 
MADERO

 MADER TUNE
10

Maderotune 10 je osmišljen da  pomoću 10 madeoteraija, 10 induvidualnih treninga i program ishrane transormišete svoje tijelo


KM40000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
MADERO 1

MADERO TUNE 15

Maderotune 15 je osmišljen da pomoću 15 madeoterapija, 15 induvidualnih treninga i program ishrane transformišete svoje tijelo.KM
60000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
MADERO 2

MADERO TUNE 20

Maderotune 20 j osmišljen da pomoću 20 madeoterapija, 20 induvidualnih treninga i program ishrane transormišete svoje tijelo.KM
80000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
MADERO 3

MADERO TUNE
TRENING

Maderotune trening spada da pomoću grupne treninge, program ishrane i 10 madero terapija transformišete svoje tijelo.


 
KM28000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
 
 
kreativni studio

KIDS 2-3

Do 2-3. godine, većina djece je u pokretu! Trče, skaču, penju, puzaju i izvode razne neobične pokrete. U stvari, djeca ovog doba toliko se kreću da se umorimo samo gledajući ih!

KM4000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm
kreativni studio 1

KIDS 3-10

Djeca prolaze kroz senzibilne faze razvoja da kroz osnove i bazične uslove stičemo rezervu za razvoj potencijala nadogradnje ostalih motoričkih sposobnosti.


KM4000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm
kreativni studio 2

FITNES KIDS

Fitnes Kids je program osmišljen za djecu koja nemaju želju da se bave takmičarskim sportom a njegov cilj je da obezbjedi kvalitetan psiho-fizički razvoj.


KM4000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm
kreativni studio 3

KREATIVNI STUDIO

Naš zadatak je djeci osigurati materijalno tehničku podršku, podsticati slobodno stvaralaštvo i kreativnost je vještina koja se može razvija.


KM4000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm
 
 

Višak tjelesne mase, ostvaren uvećanom količinom masnog tkiva, ne predstavlja samo estetski problem već je faktor visokog rizika za nastajanje različitih metaboličkih i funkcionalnih poremećaja, čija je direktna posljedica ugrožavanje čovjekovog zdravlja pojavom raznih oboljenja i bolesti. Po posljednjim analizama Svjetske zdravstvene organizacije preko 70% svjetske populacije „pati“ od prekomjerne tjelesne mase. S obzirom na to, jasno je koliki problem predstavlja nebriga ljudi o sopstvenom tjelu. BodyTune je ponosan na programe redukcije tjelesne mase kod djece i adolescenata, kod kojih u procesima rasta i razvoja važe potpuno drugačije zakonitosti funkcionisanja organizma nego kod odraslih osoba. ​

Optimalna tjelesna masa nije jednodimenzionalno posmatranje odnosa mase i visine. Osobe istih godina, pola i visine nemaju istu idealnu masu. Neophodno je u analize o optimalnoj tjelesnoj masi uvrstiti morfološke osobine, odnose različitih tipova tkiva, funkcionalni status organizma, morfotip (genetsku predispoziciju ka određenom odnosu različitih tipova tkiva) i mnogo drugih faktora. Osnovna karakteristika našeg rada na redukciji tjelesne mase jeste zapreminsko umanjenje segmenata tijela na račun masnog tkiva. U toku cijelog procesa, vrše se kontinuirane promjene tjelesne strukturе mijenjanjem količine i odnosa različitih tipova tkiva. Poseban akcenat je na umanjenju natkoljenica i karličnog pojasa. Za razliku od drugih sličnih vježbanja i dijetskih programa, BodyTune R.T.T. program vježbanja i ishrane ne dovodi do vraćanja tjelesne težine. Sistematskim djelovanjem na metabolizam, preko nekoliko različitih faktora, utiče se na brzo aktiviranje i maksimalno produžavanje trajanja lipolize (aktiviranja masti kao primarnog izvora energije u procesu vježbanja).

Potkategorije

GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.