BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

CARDIO ENDURENCE

Live Search

Terapija biljem Herbal spa tretman je poseban zbog pamučnih jastučića napunjenih kombinacijom mljevenog đumbira, lavande, ruzmarina, kima i morske soli. Nakon što se zagriju na vreloj pari ili u keramičkoj posudi, ova topla izuzetno mirisna, biljna kombinacija pored aromaterapeutskih dejstava ima i fizioterapeutski efekat. Zagrijavanje tijela, centralno opuštanje tijela, detoksikacija organizma, poboljšanje jedrine kože, poboljšanje rada crijeva, harmonizacija kretanja i vitalne energije, opuštanje napetih mišića efekti su koje očekujemo nakog ovog čarobnog putovanja.

U tome nam pomaže i specijalna kombinacija toplih, prirodnih ulja sa dodatkom eteričnih komponenti ruzmarina, bergamota i limuna. Uz vježbe trbušnog disanja terapeut sa nezagrijanim jastučićima vrši blagu masažu čela i sljepoočnog dijela dok par jastučića postavi pod ramene mišiće. Posebno vrijeme u tretmanu posvećeno je masaži vratnog i ramenog dijela.

S obzirom na to da su središnji regioni ramenog snopa trapezastog mišića rezervoari stresa, detaljna i duboka masaža ovog segmenta djelovaće na opuštanje cijelog tijela kao i na pravilno pozicioniranje ramena unazad i na dole. Terapeut kombinuje tehnike masaža sa toplim uljem,nakon čega aplikuje zagrijane jastučiće na napete mišiće i duboko ih masira.

GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.