BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

IN GYM-OUT GYM MEDIUM LEVEL

Live Search

Kada povratite anatomske i fiziološke mehanizme u tijelu nakon realizacije programa Starting Level, poslije toga nadograđujete sebe primjenjivanjem novog programa Medium Level koji može trajati nekoliko mjeseci u zavisnoti od ciljeva. Kada pričamo o napretku  ovaj program će povećati količinu vremena kvantifikacije i intezifikacije tokom svoje realizacije, možda ćete biti prijatno iznenađeni kada otkrijete kako na lak i efikasan način ispunjavate vaše fines ciljeve.

U ovom programu se konstantno trudimo da  postavimo nove ciljeve te da probavamo nove aktivnosti. Naša piramida i dalje je prisutna:

  • anatomska adaptacija,
  • akumulacija potencijala,
  • usavršavanja potencijala i
  • specifičnost realizacije potencijala

Medium Level je drugi dio naše piramide a to je "akumulacija potencijala". Naš nutricionistički tim i naš program ishrane Real Food može vam pomoći da vam napravi plan ishrane shodno ciljevima, ako želite da kotrolišite tjelesnu težinu, koristite i konzumirate oralnu suplementaciju, smanjujete rizik od raznih oboljenja, povećate performanse mišića, povećavate bezmasnu mišićnu masu ili da vas naučimo umjerenoj ishrani kao načinu života. Dobićete najsavremenija uputstva, realne preporuke i najnovije istraživaček informacije o ishrani da bi realizovali dugoročne rezultate.

GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.