BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

KREATIVNI STUDIO

Live Search

Odgoj i obrazovanje svakog djeteta se proteže daleko izvan vrtićkog ili školskog ambijenta. Aktivnosti koje Vam predlažemo su namijenjene prvenstveno djeci od 5+ godina kako bi podstakli njihovo razmišljanje i reagovanje na nove izazove i prvenstveno kreativno razmišljanje. Mnogi ljudi pretpostavljaju da je kreativnost talenat s kojim se rađamo, međutim mnoga istraživanja tu pretpostavku negiraju. Kreativnost je vještina koja se može razvijati te je ključ uspjeha u gotovo svim segmentima društva, ne samo u svim sferama umjetnosti nego i u društvenoj i emocionalnoj inteligenciji.
 
Naše kreativne radionice koncipirane su tako da djecu podstaknu na kreativno stvaralaštvo, kroz zanimljivo osmišljene programe. Naš zadatak je djeci osigurati materijalno tehničku podršku i podsticati slobodno stvaralaštvo.

Direktno podstičemo kreativno razmišljanje djece, dovodimo ih do novih rješenja, teorija i proizvoda koji su za njih jedinstveni i potpuno novi.

Dopustite Vašoj djeci da otkriju stvaralačku crtu u sebi, da spremno, nesputano, istrajno eksperimetišu i istražuju svijet oko sebe.
Pridružite se našem Kreativnom studiju Body Tune Kids.


GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.