BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

ZDRAVO DIJETE, ZDRAVO ODRASTANJE 2-3

Live Search

 Do 2-3. godine, većina djece je u pokretu! Trče, skaču, penju, puzaju i izvode razne neobične pokrete. U stvari, djeca ovog doba toliko se kreću da se umorimo samo gledajući ih! Da li želite da vaše dijete dve i tri godine troši energiju radeći određene motoričke radnje i koje su jako bitne dok raste i razvija?  Najbolji način za učenje je igrati se, bićete iznenađeni koliko snaga mozga se gradi u ranim godinama tim načinom.
 
Ohrabrivanje tog prirodnog osećaja igranja kao čuda i iznenađenja pomoći će vašem djetetu da sazna više - svakog dana! Ovo je jedno od najvažnijih godina djeteta za emocionalni razvoj. Vaše dijete prolazi kroz puno vrsta emocija, a takođe i uče o osjećanjima drugih ljudi. Razni oblici ponašanja djeca često ne znaju kako reći i staviti na papir a "velike" emocije kao što su frustracija, ljutnja, sramota, krivica i sramota ispljavaju kroz ponašanje.
 

Vaša djeca takođe počinju da shvataju kako njeno ponašanje utiče na vas i kako vaše ponašanje utiče na nju. Ona neće imati biti toliko uznemireni od razdvajanja , i možda neće biti toliko uznemirena kada ih ostavite jer su kod nas na sigurnom i zabavnom mjestu. Mi mislimo na najmlađe.


GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.