BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

ATHLETE PERFORMANCE

Live Search

Graha4

RAD SA PROFESIONALNIM SPORTISTIMA

Model rada kako postati psihički sigurniji, jači, fleksibilniji, izdržljiviji i brži na putu prema vrhunskim rezultatima.Kondicioni trening i oporavak prilagođen je pojedincu,njegovim sposobnostima i programiran unaprijedi svoj motorički potencijal.
 
 
KM21000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm
Djordje

RAZVOJ I USAVRSAVANJE MLADIH

Od ranog djetinjstva do zrelosti, ljudi prolaze kroz nekoliko faza razvoja: predpubertet, pubertet, postpubertet i zrelost. Svaka faza ima odgovarajuću fazu atletske obuke i svoj period usavršavanja.
 
 
 
 
KM21000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm

REHABILITACIJA POSLIJE POVREDE

Realnost fizičkih povreda je u tome što um postaje oštećen, ali malo pažnje se posvećuje tome kako odsustvo “mentalne rehabilitacije”, ona može sprečiti sportiste da se vrate ili poboljšaju na nivou prije povrede.
KM21000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm
Runa

KOREKTIVNI TRETMANI


Savremeni način života ubrzava teže oblike tjelesnih deformiteta i oni se javljaju na nervnom, pa i na koštanom nivou. U ovakvim slučajevima,proces rehabilitacije traje duže, jer se ovakvi sistemi veoma sporo modeluju posle završenog razvoja.
 
 
 
KM21000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Petka
7:30am do 21:30pm
 
 

"Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati"

"Mislite li da možete – ili mislite da ne možete – u pravu ste"

"Ne nada, ne želja, već oštra pulsirajuća žudnja koja prevazilazi sve"

"Sudbina to je stvar izbora, to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići"

"Uvijek je prerano za odustajanje"

"Nije važno gdje ste sada, jer niste ni blizu onoga gdje možete biti"