BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

RAZVOJ I USAVRŠAVANJE MLADIH

Live Search

Od ranog djetinjstva do zrelosti, ljudi prolaze kroz nekoliko faza razvoja: predpubertet, pubertet, postpubertet i zrelost. Svaka faza ima odgovarajuću fazu atletske obuke i svoj period usavršavanja. Razvijeni su razni modeli dugoročnog razvoja sportista koji koristimo u pripremi, razvoju mladih i adolescentnih sportista. 

Za sportiste, razvijanje fizičke snage i agilnosti, sticanje tehničkih vještina, učenje taktičkih vještina i savladavanje psiholoških vještina (kao što su mentalna žilavost i smanjenje anksioznosti) ključni su za njihov uspjeh.
 

Imajući to na umu, mladima treba i potrebno je vrijeme da razviju svaku od ovih vještina. Razvijanje načina života visokih performansi je jako bitno,
pomažemo mladim sportistima da postignu konzistentan način razmišljanja o visokim performansama kroz tehnike sportske psihologije kao što su fokusiranje, postavljanje cilja, vizualizacija. Razmišljanje o  visokim performansama nije nešto što se uključuje u toku jednog minuta i od narednog perioda.

To je konzistentnije od toga.
Stoga, pomažemo sportistima imaju svakodnevno životni stil  kako na terenu, tako i van njega. Životni stil se može definisati kao "tipičan način života pojedinca, grupe ili kulture". To su u osnovi vaše navike kako radite stvari pod pritiskom, kako trenirate pod prisitkom i kako ustati poslije poraza. Jednostavno napravili smo drugačiji pristup pri usavršavanju mladih sportista.GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.