BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

REHABILITACIJA I OPORAVAK POSLIJE POVREDE

Live Search

Rehabilitacija je proces koji treba da vrati punu funkciju organizma nakon povrede i podrazumijeva vraćanje jačine, fleksibilnosti, izdržljivosti i snage. To se postiže kroz razne metode treninga i principe. Rehabilitacija je važna kao i tretman nakon povrede, ali se na žalost često određenim testiranjem možemo predvidjeti mogućnost povrede.

Cilj programa rehabilitacije je povratak nivoa organizma prije povrede u svim aspektima fizičkih sposobnosti i otklanjanje određenih deformiteta i problema koji bi mogli dovesti opet  do povrede.


Puni program rehabilitacije i jačanja je od suštinskog značaja za osiguranje potpunog oporavka, kako bi se spriječile povrede u daljem periodu. Realnost fizičkih povreda je u tome što um postaje oštećen, ali malo pažnje se posvećuje tome kako odsustvo “mentalne rehabilitacije”, ona može spijrečiti sportiste da se vrate ili poboljšaju na nivou prije povrede. Mi obraćamo jako puno pažnje na "mentalnu rehabilitaciju" kao najbitniji faktor za povratak na funcionalnu nulu.


GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.