BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

CARDIO BOX

Live Search

Cardio3

CARDIO BOX

Je eksplozivan i dinamičan kardio trening namijenjen svima koji žele da redukuju tjelesnu masu na zanimljiv i efikasan način. Ovaj trening kombinuje udarce iz različitih borilačkih vještina (najviše iz boksa i kik boksa).
 

KM6000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm

CARDIO ENDURENCE

Slaba veza u vašem tijelu će se pokazati kako jedan dio tijela sprečava druge da rade na svom punom potencijalu. Ovaj program je osmišljen za mlade sportiste da bazično razvijamo aerobni kapacitet.
 

KM6000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm

KOREKTIVNI TRETMANI TIJELA

Savremeni način života ubrzava teže oblike tjelesnih deformiteta i oni se javljaju na nervnom, pa i na koštanom nivou. U ovakvim slučajevima, proces rehabilitacije traje duže, jer se ovakvi sistemi veoma sporo modeluju posle završenog razvoja.

KM6000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm

FUNCTIONAL TRAINING SYSTEMS

Programi vježbanja utemeljeni na jedinstvenom modelu treninga kroz prirodne, funkcionalne pokrete. Ti pokreti su grupisani u cjelinu, sa strogo definisanim metodičkim principima.
 
 

KM6000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm

"Posle kiše sunce sija"

"U nevolji ne zaboravi da će doći bolja vremena"

"Još uvijek smo gospodari naše sudbine. Još uvek smo kapetani naših duša"

"Uspjeh je zbir malih napora, ponavljanih iz dana u dan"

"Radite samo najbolje što možete. Niko ne može bolje od toga"

"Mi smo ono što neprestano činimo"