BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

CARDIO BOX

Live Search

Je eksplozivan i dinamičan kardio trening namijenjen svima koji žele da redukuju tjelesnu masu na zanimljiv i efikasan način. Ovaj trening kombinuje udarce iz različitih borilačkih vještina (najviše iz boksa i kik boksa). U treningu se koriste  ručne i nožne tehnike na džaku  i uklapaju se u jednostavne koreografske blokove.

Ova verzija sporta poboljšaće vašu snagu, izdržljivost i ravnotežu . Odličan način da se ostane u dobroj formi kako kod mlađih, tako i kod starijih osoba. Nema ulaska u ring ili bilo kakve razmjene udaraca, tako da nema rizika od povrede glave. Umjesto toga, kardio boks prilagođenim pokretima vas uvodi u kondiciju i sticanje rutine udaraca. Ova vrsta boksa ima mnogo zdravstvenih prednosti, jer od vas stalno zahtjeva da mislite, mijenjate stav i promjenite položaj.

​Body Tune Cardio Box je dizajnirao tri vrste programa: Cardio Box Aerobic Endurence, Cardio Box Metcon, Cardio Box Strengh.GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.