BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

ONEONONE

Live Search

Graha1

RAST, RAZVOJ I UVEĆANJE TKIVA

Program je namijenjen prije svega djeci i mladim sportistima, ali i drugim osobama kod kojih je potrebno oblikovati odgovarajući segment ili čitavo tijelo na optimalan nivo koji bi odgovarao fazi fizičkog razvoja i životnoj dobi.
 
 

KM21000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
Kuna2

REDUKCIJA I KOREKCIJA TJELESNE TEŽINE

Višak tjelesne mase, ostvaren uvećanom količinom masnog tkiva, ne predstavlja samo estetski problem već je faktor visokog rizika za nastajanje različitih metaboličkih i funkcionalnih poremećaja.
 
 

KM21000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
Dušan

KOREKTIVNI TRETMANI TIJELA

Savremeni način života ubrzava teže oblike tjelesnih deformiteta i oni se javljaju na nervnom, pa i na koštanom nivou. U ovakvim slučajevima, proces rehabilitacije traje duže, jer se ovakvi sistemi veoma sporo modeluju posle završenog razvoja.
 

KM21000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm
Majk1

REKREATIVNI PROGRAM

Onaj koji daje željene rezultate na najbrži i najsigurniji način prema željama pojedinca .Misao i slogan BodyTuna “Povratak Sebi” je da pojedinca kroz sisteme treniranja prema svojim željama,uz dogovor sa trenerima dođe do rezultata na najbrži i najsigurniji mogući način.
 
 

KM21000/
MJESEČNO

Ponedeljka do Nedelje
7:30am do 21:30pm

"Da bi postao šampion, moraš vjerovati u sebe i kad niko drugi ne vjeruje"

"Nikad nije kasno da postavite novi cilj, ili sanjate novi san"

"U tome je moj problem. Potrebne su mi jake emocije. Potrebni su mi izazovi"

"Ništa veliko nikada nije postignuto bez entuzijazma"

"Dok god ima mraka, ima i svanuća"

"Ali govorio sam sebi ‘Nemoj odustat. Trpi sada i provedi ostatak života kao šampion"