BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

REKREATIVNI PROGRAM

Live Search

Onaj koji daje željene rezultate na najbrži i najsigurniji način prema željama pojedinca. Misao i slogan BodyTuna  “Povratak Sebi”  je da pojedinca  kroz sisteme treniranja prema svojim željama, uz dogovor sa trenerima  dođe do rezultata na najbrži i najsigurniji mogući način. Sa ovim sloganom dolazimo do zaključka da je trening hobi, da je trening  mjesto gdje se uživa i  opušta.

​Trening je tu da ostvarite cilj, šta god on bio. Ako vam je cilj smanjiti bolove, poboljšati držanje i bolje se kretati, biti brži na košarci, stabilniji na rekreativnom treningu tenisa. Program rada treba biti usmjeren na izbor neka od metoda koja radi specifično na tome. Ako vam je cilj maksimalna snaga onda je izbor vrlo jasan. Ako vam je cilj čista mišićna masa, onda su Bodybuilding metode “najfunkcionalnije”.

Ako volite takmičenje, zdravi ste i nemate nikakvih problema sa povredama, možda Crossfit nije loše rješenje za vas. Ako želite poboljšati performanse u svom sportu, onda morate raditi vježbe koje će ličiti pokretima u vašem sportu i direktno uticati  na poboljšanje performansi. Imamo Holistički pristup i koristimo sve one modele treninga koje će nam  pomoći u ostvarenju ciljeva.


GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.