BodyTune Group

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti.

BodyTune Group

Sve bi se u životu moglo izdržati za kratko, i da budeš dobar, i hrabar, i pažljiv, ali život ne traje kratko, a ništa ti ne može postati teško kao obaveza koju sam sebi nametneš u jednom času slabosti ili oduševljenja. Stid te da odustaneš, muka da istraješ.

KOREKTIVNI TRETMANI TIJELA

Live Search

Savremeni način života ubrzava teže oblike tjelesnih deformiteta i oni se javljaju na nervnom, pa i na koštanom nivou. U ovakvim slučajevima, proces rehabilitacije traje duže, jer se ovakvi sistemi veoma sporo modeluju posle završenog razvoja. Po prirodi stvari, osobe (naročito djeca) koja nisu završila razvoj imaju realne izglede da u velikoj mjeri riješe svoje probleme na najprirodniji način, što konkretno znači provociranje prirodnih mehanizama koji dovode organizam u normalno stanje.

Obrnuto, kada je razvoj u fazama sazrijevanja, problem se riješava tako što se izazivaju kompenzacije u drugim sistemima. Bitno je znati da je mišićno tkivo najplastičnije u organizmu i ono je najpodložnije promjenama pod uticajem treninga. Zbog toga se deformiteti koji nastaju kao posljedica nekompaktne i nedovoljno razvijene muskulature najbrže mogu otkloniti.  

Body Tune Korektivni Tretmani Tijela se uspješno suočavaju  sa problemima kao što su (skolioza, kifoza, lordoza i njihove kompezatorne kombinacije), posttraumatska stanja rehabilitovanja organizma uzrokovana padom ili jakim udarcem i mnogi diskretniji poremećaji.


GUSKA I KONJ

"Ja sam svakako plemenitija i savršenija životinja od tebe"

INICJATIVA

Nekada su bila dva polarna medvjeda koji su postali dovoljno odrasli da napuste majku i jazbinu njihovu.

DOBAR ŽIVOT

Što nas čini zdravim i srećnim dok prolazimo kroz život?

PRIČA O LAVU

Luis je bio mladi lav koji više nije bio mladić, ali još uvijek nije imao vještine da lovi za sebe.

PRIČA O RIBARU

Jedan američki biznismen bio je na odmoru u Meksiku.

UGODITI

Jednom je djed poveo unuka u grad.

ZAŠTO SE KAJATI ?

Ukoliko bi ste se našli u prilici da proživite bilo čiji život, u čijem životu biste vojleli da se vratite?

UBJEĐENJA

Lična ubjeđenja mogu stvoriti određene posljedice u realnom životu.

OD ISTOKA DO ZAPADA

Na kraju knjige, govori i i slikovito opisujući ponovni susret sa poznanicima iz manastira deset godina kasnije.